Qatar Airways nga 17 korriku do të vendosë linjë direkte Shkup-Doha dhe anasjelltas, me katër fluturime në javë.

“Shërbimi jonë i ri, katër herë në javë drejtë Shkupit, është një shtesë e shumë pritur në hartën tonë globale e cila do të lidh pushues dhe biznese për dhe nga Maqedonia”, tha shefi ekzekutiv i Grupit Ajror Qatar, Akbar al-Baler.

Në linjën ajrore Shkup-Doha dhe anasjelltas do të fluturojë avioni A320 e cila ka 132 ulëse në klasin ekonomik dhe 12 tjera në biznes klasin.
Fluturimet Doha-Shkup janë caktuar çdo të hënë, të mërkurë, të premte dhe të dielave.

Shpërndaj me