Presidenti i Turkmenistanit i dhuroi një këlysh presidentit Vladimir Putin në 65 vjetorin e lindjes. Këlyshi u quajt Verni që do të thotë me fat.

Putin njihet për dashurinë e madhe ndaj qeneve dhe gjatë jetës së tij ai ka marr shumë këlyshë si dhuratë.

Shpërndaj me