Për çdo vajzë apo grua është me rëndësi të ketë kujdesin e duhur për veten gjatë kohës së ciklit menstrual.Një nga këshillat që duhet mbajtur në mend është se gjatë menstruacioneve duhet të shmangni kafeinën, nikotinën dhe alkoolin.

Këto substanca mund të shkaktojnë tkurrje të muskujve dhe të shtojnë edhe më shumë dhimbjet. Në vend të tyre, më mirë përpiquni që të pini qaj apo ujë.

Po ashtu është shumë me rëndësi që këtë kohë të jeni të hidratuar mjaftueshëm./kosovapress/

Loading...

Shpërndaj me

Loading...