Të gjithë prokurorët e Prokurorisë Speciale me vendim të Këshillit të Prokurorëve kthehen ne vendet e mëparshme të punës.

Kështu Fatime Fetai, Lence Ristevska, Gavrill Bubevski dhe Artan Ajro kthehen në Prokurorinë në Shkup, derisa Burim Rustemi në Prokurorinë e Kumanovës, Elizabeta Josifovska në atë të Gostivarit, Stevço Donev në Koçan…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...