Kapiteni skuadrës së Rosenborgut, Mike Jansen nuk do të luajë në ndeshjen e sontme në Shkup. Shkak për mos angazhimin e tij në këtë ndeshje me Vardarin, është ajo se bashkëshortja e tij pret të lindë fëmijën e dytë. Familja Jansen ka një vajzë pesë vjecare. Kjo ndeshje nuk vendos asgjë, pasi dy skuadrat që do vazhdojnë garat në Liga Evropa, janë Real Sosiedad dhe Zenit.

Shpërndaj me