Premier Liga nuk do të riktehet më 30 prill. Klubet e Premier Ligës, kanë qenë të informuar se kriza e vazhdueshme e shkaktuar nga shpërthimi e virus “Covid 19”, ka bërë që gjasat për të luajtur në fund të muajit të ardhshëm të pamundur. Një datë e re pritet të shpallet javën e ardhshme, pas një takimi në mes të Premier Ligës dhe Lidhjes së skuadrave të futbollit në Angli. Zyrtarët kanë pranuar që, me vendin në mbyllje dhe lojtarët të paaftë për të stërvitur, 30 prilli nuk është një perspektivë realiste. Një javë më parë, pezullimi u zgjat deri në 30 prill, me Federatën e Futbollit duke rënë dakord se sezoni aktual mund të “zgjatet pafundësisht”.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...