Ylli francez Poll Pogba , ka vendosur që të shet këpucët e tij, me të cilët zhvilloi finalen e Botërorit në Rusi dhe të hollat t’i dërgojë në qëllime bamirëse. Vlera e këpucëve shkon deri më 40 mijë euro, ndërsa ankandi do të zhvillohet në Paris. Ky është një nga futbollistët e Francës të cilët kanë bërë hapa të tillë të bamirësisë. Kilian Mbape, vendosi që shpërblimi për kurorën e fituar në Rusi, të jep në qëllime bamirësie të një shtëpia për fëmijët pa prindër.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...