“Jabba the Jihadi”, predikues i urrejtjes dhe nxites i fanatikëve të ISIS u arrestua nga policia e Irakut pasi lëshoi një fatëa (thirrje) që justifikon varsjet dhe përdhunimet.

Sipas policisë thirrja e tij ishte përgjëgjëse për disa vrasje të klerikëve dhe vendosjen e bombave në xhami.
Predikuesi i urrejtjes ishte fshehur në Mosul dhe thirrjet e tij i shpërndante në rrjetet sociale. Por për shkak se për një kohë të gjatë i ishte dashur të qëndronte i fshehur dhe të mos lëvizte nga dhoma ai ishte bërë super obez aq sa e kishte të vështirë që të ecte dhe as që bëhej fjalë që të ikte.

Për ta lëvizur nga vendi ku fshihej policia e Irakut ka përdorur një kamion sepse asnjë automjet normal nuk e merrte. Kjo ka shkaktuar në rrjet edhe shumë meme që tallnin predikuesin e ISIS.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...