Skiatori francez Alexis Pinturault, ka dalë kampion bote në disiplinën kombinim alpin. Për francezin 27-vjeçar është ky titulli i parë kampion bote në disiplinat alpine. Pas tij në botërorin e Aresë, u renditën specialistët e disiplinës sllallom slloveni Shtefan Hadalin si dhe austriaku Marco Schwartz.

Botërori i skive, – Disiplina kombinim alpin (m):

1. Alexis Pinturault (Fra) 1:47.71 (1:08.79 + 38.92)
2. Shtefan Hadalin (Slo) 1:47.95 (1:09.15 + 38.80)
3. Marco Schwartz (Aut) 1:48.17 (1:08.52 + 39.65)
4. Riccardo Tonetti (Ita) 1:48.38 (1:08.29 + 40.09)
5. Linus Strasser (Gjer) 1:48.51 (1:08.99 + 39.52)

Loading...

Shpërndaj me

Loading...