Së paku 5 persona janë lënduar në përballjet e tifozerisë turke dhe asaj greke në qendër të Stambollit. Sipas agjencisë greke “ANA”, 5 tifoz të Olimpiakosit janë të lënduar dhe katër të tjerë janë arrestuar, ndërsa dy persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore. Ndërkohë sipas “Hurriyet Daily Neës” një tifoz i Olimpiakosit është therrur në këmbë.

 

Shpërndaj me