Në sfidën në mes Torontos dhe Miamit kishte mjaft nxitje mes basketbollistëve. Në njërën prej tyre Serzh Ibaka nga Toronto dhe Xhejms Xhonson nga Miami Hit , ishin në duel, por reaguan shumë shpejtë arbitrat , të cilët dërguan në zhveshtore.

Ndërkohë pas përfundimit të takimit, në duel fizik ishin Demar Dorozan dhe Goran Dragiq , ku reaguan trajnerët e të dy skuadrave dhe sigurimi që të ndalojnë përleshjen e më tutjeshme mes këtyre basketbollistëve.

Shpërndaj me