Pas grabitjes së armatosur në filialet e Tutunska Bankës në Çair, paraditen e sotme vjen njoftimi nga e njëjta se klientët e saj janë të mbrojtur dhe të sigurtë.

“Klientët dhe të punësuarit të cilët kanë ndodhur në filialin tonë, janë të sigurt dhe në gjendje të mire.

Në këto momente banka jonë po bashkëpunon me autoritetet për zbardhjen e rastit.

Mjetet e klientëve tanë janë të sigurta, sepse banka posedon sigurim të të gjithë mjeteve dhe pamundësive.

Paralelisht, po punojmë me autoritetet për të vërtetuar dëmin e shkaktuar, me çka do ta njoftojmë opinionin” – kanë njoftuar nga Tutunska Banka

Loading...

Shpërndaj me

Loading...