Ministri i Financave Dragan Tevdovski në shënimin e Ditës së Doganës paralajmëroi uljen e dënimeve për shkeljet doganore. Ndryshimet ligjore janë përgatitur dhe do t’i propozohen Qeverisë.

Janë përgatitur edhe ndryshimet për relaksimin e politikës ndëshkuese dhe në bashkërenditje me Drejtorinë doganore është bërë analizë gjithëpërfshirëse e politikës ndëshkuese dhe janë përpiluar propozime për uljen e dënimeve, përkatësisht për shqiptimin e tyre në përputhje me peshën e shkeljes së kryer – deklaroi ministri i Financave, Dragan Tevdovski.

Alsat M

Loading...

Shpërndaj me