Oferta më e re vjen me shumë zbritje deri në 70% në produkte të të gjitha kategorive nga Comodita Home.

Për Bajram, rinovoni dhomën tuaj të gjumit duke i dhënë ngjyra të gjallërishme shtratit dhe servoni ushqimin në një mbulesë të re të tryezës.

Vetëm brenda 4 ditësh, ju keni mundësinë të blini sete çarçafësh në materiale të ndryshme si pambuk apo saten, jorgan për një dhe dy persona, jastëkë, batanije dhe sete të fjetjes për bebe me çmime të pakrahasueshme. Mirëpo, mos ndaloni me shtratin! Kompletoni dhomën e gjumit me aksesorë, duke dekoruar secilin kënd me ngjyra të ndezura. Zotëroni artin e servimit të drekës së Bajramit me një set të ri të mbulesës së tryezës. Pjatat, gotat, lugët, por edhe enët ku përgatisni ushqimet, i gjeni me çmimet më të arsyeshme. Nga data 30 Maj e deri më 2 Qershor, vizitoni dyqanet Comodita Home dhe kurseni me mençuri.

Nxitoni të përfitoni nga oferta e Bajramit sepse sasia e produkteve është e limituar.

Kur krijoni hapësira inspiruese, imagjinata juaj është limiti. Gjeni gjithçka që ju duhet për t’i dhënë jetë ideve tuaja, vetëm në Comodita Home.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...