SPB-Ohër ka ngritur padi penale kundër personit V.H. (36) nga Shtipi për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe shitje të substancave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve” si dhe për “mundësimin e përdorimit të drogave narkotike”. Më 29 korrik 2018, në Ohër, policia gjatë kontrollit të automjetit të drejtuar nga V.H ku ishte prezent edhe personi P.Sh. nga Shtipi, ka gjetur dhe konfiskuar kokainë. Pas kryerjes së hetimeve nga ana e policisë është konstatuar se personi V.H. ka furnizuar me drogë personin P.Sh.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...