Luanatorët e kërkuan me shumë ngulm këngën e fundit të Luanës dhe dëshira iu plotësua. Idhulli i tyre publikoi këngën e fundit “Pa panik”. Mos i kini pritshmëritë e larta për videoklipin, pasi siç e tha edhe vetë Luana në Instagram, “klipi është xhiruar me telefon gjatë një seti fotosh për gallatë”, por ja që karantinimi bëri punën e vet dhe Luana e publikoi.

“S’e besoj as vetë që e publikova kështu, por karantinimi ka bërë punën e vet, jena mirë,” tha ajo. Titulli përkon rastësisht me situatën.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...