Paraqitja senzacionale e gjimnastes nga Universiteti I Kalifornisë, Kejtlin Ohashi, ka fituar zemrat e të gjithë adhuruesve të këtij sporti në rruzullin tokësor. Paraqitja e saj u vlerësua me 9.95 në serinë finale të kampionatit shtetëro në Teksas të SHBA-s dhe u bë një hit I vërtetë në rrjetet sociale të internetit. Gjimnastja 22 vjeçare në muajin janar me paraqitjet e saja arkëtoi notën më të lartë në këtë disiplinë -10.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...