Eksporti është në rritje, rritet Prodhimi Bruto Vendor, ka rritje pozitive të pagave, është zvogëluar papunësia dhe kthimi i besimit të investitorëve, të cilët i kanë rritur investimet e tyre. Ekonomia bëri një hap të madh nga 25 vende sipas indeksit global të investimeve .Këto janë të dhënat e revizionit të fundit të Organizatës Botërore të Tregtisë.

“Për raportin e Organizatës Botërore të Tregtisë, duhet të theksohet se kemi punuar dhe bëmë korrigjime bazuar në vërejtjet e tyre dhe kjo është mbi të gjitha lufta kundër ekonomisë gri .Ne gjithashtu aplikuam masën “TVSH-ja ime” dhe bëmë të mundur pagesën kesh deri në 500 euro “-tha Kreshnik Bekteshi, ministër i Ekonomisë.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...