Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, zhvilloi një takim pune me drejtorin e sapoemëruar të zyrës së Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) në Shkup, Andi Aranitasi.

Në takim u diskutua për projektet aktuale dhe shkallën e zbatimit të tyre.

Theksi u vendos në forcimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit me projekte nga sfera e efikasitetit energjetik dhe burimet e energjisë së rinovueshme.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...