Këngëtari i njohur fshihet nga kamerat në lokal të njohur të Shkupit…

Edhe pse dukej sikur nuk po vë re dhe e fshehur, ekipi jonë arriti ta fotografojë këngëtarin e njohur në
vepër. Në fakt, ai deri sa ishte i ulur në një lokal të njohur në çarshinë e vjetër të Shkupit, në mënyrë
diskrete vendosi që në mes bisede ta kontrollojë gjendjen momentale të llogarisë pensionale.

Hap penzija.mk dhe zbulo se si fondi jot pensional i investon mjetet për të të mundësuar
të ardhme të sigurt dhe stabile.

Pse nuk e bëni dhe ju KËTU?

Loading...

Shpërndaj me