Indo Java është restoranti më i vogël që ekziston në Kuins të Nju Jorkut. Në te ofrohet ushqim tipik indonezian. Gjëja më interesante në të është se ky restorant ka një tavolinë të vetme ku mund klientët të ulen dhe të hanë ushqim indonezian. Pronarët dhe punonjësit e tij thonë se në Nju Jork është shumë e vështirë të gjesh dyqane me produkte tradicionale indoneziane, dhe se kjo gjë pamundëson që restoranti i tyre të jetë i hapur çdo ditë pune. Indo Java ekziston tanimë dhjetë vite ndërsa karakteristikë e saj është se ai hapet çdo të marte dhe ushqimin të cilin e shërbejnë e quajnë “stalla e ushqimit të së martës”.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...