Ndryshimet në lëkurë janë një dukuri natyrore dhe shkaku më i zakonshëm është mosha.

Ato nuk kanë të bëjnë me moshën e vjetër, por me plakjen e lëkurës. Lëkura i përgjigjet të gjitha ndryshimeve në trup dhe shpesh ndryshon, dhe në mënyra të ndryshme na jep njohuri se disa zakone ose kushte të jetës duhet të ndryshojnë.

Një gjë e tillë ndodh kur disa ndryshime ose probleme ndodhin te ne. Kjo është arsyeja pse lëkura është e prirë për skuqje të ndryshme, njolla dhe të ngjashme, shumë prej të cilave janë të padëmshme dhe përfundimisht zhduken edhe pa trajtim.

Ashtu si të gjitha ndryshimet e tjera, edhe njollat e kuqe në trup mund të shfaqen për disa arsye. Disa prej tyre nuk janë shqetësuese, ndërsa disave prej tyre duhet t’iu kushtojmë vëmendje.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...