Lidhja nuk është e lehtë për t’u ruajtur dhe ju duhet të keni inteligjencë emocionale. Ja çfarë njerëzit inteligjentë nuk e bëjnë në një lidhje.

1. Nuk analizojnë çdo detaj Kjo nuk do t’ju çojë kudo dhe vetëm ju shteron së bashku me partnerin tuaj. Njerëzit inteligjentë nuk e kalojnë kohën e tyre në analiza të hollësishme.

2. Ata nuk e konsiderojnë që partneri do t’i plotësojë Së pari, ne duhet ta duam veten dhe të jemi të lumtur me veten në mënyrë që të jemi të lumtur me njerëzit e tjerë. Ne nuk mund të gjejmë atë që nuk e mbajmë në asnjë vend tjetër.

3. Mos fyeni një partner Dashuria është respekt dhe ata e dinë atë.

4. Ata nuk ndalojnë të bëjnë biseda të ndershme Komunikimet cilësore janë themeli i një marrëdhënieje të suksesshme.

5. Nuk duan të ndryshojnë partnerin e tyre Ata gjithashtu e pranojnë atë me virtyte dhe defekte.

6. Nuk lejojnë të preken nga e kaluara Ata janë të vetëdijshëm se kanë një partner të tanishëm dhe jo një ish. Mos e krahasoni atë të ri me ish.

7. Nuk rrinë në marrëdhënie jo të shëndosha Dinë ta vënë pikën në atë që nuk çon në asgjë.

Loading...

Shpërndaj me