Prej sonte në mesnatë çmimi i EUROSUPER BS – 98 dhe dizelit do të rritet, ndërsa EUROSUPER BS – 95 do të shitet me çmimin e vjetër, kështu vendosi sot Komisioni Rregullator Energjetik.

EUROSUPER BS – 98 shtrenjtohet për gjysmë denari dhe çmimi i ri do të jetë 67,50 denarë për litër, ndërsa diseli dhe Vaji ekstra i lehtë për amvisëri shtrenjtohen për një denarë. Çmimi i ri i dizelit do të arrijë 58 denarë për litër, ndërsa i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri 46,50 denarë për litër.

 

Shpërndaj me