Nga mesnata do të rriten çmimet e derivateve të naftës. Benzina do të rritet për një gjegjësisht gjysmë denari derisa dizeli për një denar e gjysmë, njoftojnë nga Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi me pakicë për benzinën Eurosuper BS – 98 rritet për gjysmë denari dhe do të kushtoj 62.5 denar për litër. Çmimi i Eurosuper BS-95 nga mesnata do të rritet për një denar dhe do të kushtoj 62 denarë. Dizeli do të rritet për 1.5 denarë dhe do të kushtoj 60 denarë për litër.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...