Sot në mesditë Komisioni Rregullator  për Energjetikë do t’i publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës. Këto çmime të cilat do të hyjnë në fuqi menjëherë pas mesnate dhe do të vlejnë deri të hënën e ardhshme. Javën e kaluar nuk kishte ndryshime në çmimet e derivateve.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...