Benzina dhe dizeli nga mesnata do të lirohen dy denarë për litër, kështu vendosi sot Komisioni Rregullator i Energjetikës. EUROSUPER BS-95 do të shitet për 65 denarë dhe EUROSUPER-BS 98 për 67 denarë. Dizeli do të kushtojë 52 denarë, ndërsa vaji ekstra i lehtë për amvisëri 40,5 denarë. Lirohet edhe mazuti. Çmimet e reja vijnë si rezultat i uljes së çmimeve të karburanteve në tregjet botërore në dy javët e fundit.

Alsat-M

Shpërndaj me