Analist Xhelal Neziri, i ftuar në emisionin “Rruga drejt” përballë zëvendësministrit të Punëve të Brendshme, Agmin Nuhiu,  tha se ka ardhur koha që punonjësit e policisë të kalojnë në filtrin e Vettingut që qytetarët dhe vet shteti të gjendet me problematikat e kaluara si ato të 27 Prillit apo dhe ngjarjeve të tjera të inskenuara, apo qoftë edhe të partive politike.

Ka ardhur koha për një proces të ilustrimit të vet punonjësve të shërbimit, pra një procesi Vettingu, i cili do të nxjerrë jashtë dhe nuk do të lejohen të akomodohen njerëzit që kanë punuar për agjenda partiake dhe për agjenda të tjera, që në fakt e kanë bërë këtë institucion si një faktor të shumë problemeve. Probleme nga e kaluara si 27 prilli, harxhimet ilegale të qytetarëve e kështu me radhë- tha analisti Xhelal Neziri.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...