Revista e njohur amerikane, ‘TIME’ ka publikuar listën me 100 personazhet me më shumë ndikim për vitin 2017 në të gjitha fushat. Lista është ndarë në 5 kategori ku përfshihen: Liderat, Titanët, Pionierët, Artistët dhe Ikonat. Në këtë listë të personazheve me më shumë ndikim janë edhe gjashtë sportistë. Konor MekGregor nga sportet luftarake është pionieri më i me ndikim. Basketbollisti Lebron Xhejms dhe ragbisti Tom Bredi janë në mesin e titanëve. Sportisti më me ndikim në botë është sulmuesi i Barcelonës, Neymar.

Shpërndaj me