Kompania “Neptun” hap shitoren e parë premium të saj në Qendrën tregtare “City Mall” në Shkup.  Ky lloj i shitores paraqet koncept të ri të kompanisë që nënkupton hapësirën gjigante si dhe asortimanin më të mirë në treg. Përfaqësuesit e Neptun-it thanë se pos produkteve, ky koncept i ri nënkupton edhe shërbime premium për të gjithë klientët.

 Me rastin e hapjes së kësaj shitore nga sot deri më datën 7 kemi aksion “Happy Vikend”. Aksion do të vlejë në të gjitha dyqanet e Neptunit kudo që ndodhen dhe do përfshijë gjithë asortimanet dhe pos kursimeve të mëdha për klientët tanë kemi financim, secili produkt shitet me çmim të caktuar që realizohet kursim dhe ai çmim jepet deri në 60 këste pa asnjëfarë përqindje kamate”-tha Goce Boceski, drejtor i shitjes në NEPTUN.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...