Çmimet më të shtrenjta të alkoolit midis 28 vendeve të BE-së paguajnë qytetarët e Finlandës duke mos lënë pas vetëm Norvegjinë dhe Islandën, derisa çmimi më i lirë vazhdon të jetë në Bullgari dhe Rumani, tregojnë të dhënat e Eurostatit për vitin 2018.

Në nivel të të gjithë Evropës çmimi i alkoolit, verës dhe birrës është mi i ulëti në Maqedoninë e Veriut dhe BeH, derisa çmimet më të larta vazhdojnë të jenë në Island dhe Norvegji.

Në rajon çmimi i alkoolit më i lartë është evidentuar në Greqi, Mal të Zi dhe Kroaci./Alsat

Loading...

Shpërndaj me

Loading...