Ndeshja mes Almago dhe Temperlej në Argjentinë është ndërprerë për shkak se bletët kanë pushtuar një prej portave. Mijëra bletë janë mbledhur te pjesa këndore e portës dhe ishte e pamundur t’i largoje. Punëtorët e stadiumit janë munduar t’i heqin me zjarrfikës, por ato janë rikthyer përsëri, andaj ishte e pamundur që kjo ndeshje të vazhdojë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...