Ka ndërruar jetë në moshën 66 vjeçare aktorja e njohur Hajrie Rondo.

Ajo vuante prej kohësh nga një sëmundje e rëndë, për të cilën iu nënshtrua terapive intensive.

Rondo ka një karrierë të gjatë në kinematografinë shqiptare.

Rondo ka luajtur rreth 120 role në teatër dhe rreth 40 role në filma. Jeton në Fier.

Ajo ka lindur më 1 mars 1951 në Delvinë.

Një ndër rolet e spikatura të Rondos, është ai i Tanës tek filmi “Përrallë nga e kaluara”, ose njihet ndryshe ‘14 vjeç dhëndër’.

Shpërndaj me