Partitë e koalicionit qeveritar akoma nuk janë marrë vesh për ndarjen dhe emërimin e drejtorëve nëpër drejtoritë e institucioneve shtetërore. Alsat mëson se nga ndarja e këtyre drejtorive, shumë pak do të mbetet për partitë shqiptare.

Shpërndaj me