Është ndarë nga jeta ditën e sotme në moshën 63-vjeçare mjeshtri i valles shqiptare Rexhep Çeliku.

Prej kohësh Rexhep Çeliku vuante nga një sëmundje e rëndë.

Rexhep Çeliku ishte solisti i parë i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve në Shqipëri, ndërsa vetëm pak ditë më parë Presidenti Meta i akordoi titullin “Nderi i Kombit”.

Shpërndaj me