Sllovenia ka ratifikuar protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO. Kreu i Partisë Demokratike Sllovene, Janez Jansha është shprehur optimist në procesin e ratifikimit të protokollit në të gjitha parlamentet e vendeve anëtare të NATO-së. Sllovenia është vendi i pari i cili ratifikoi protokollin pas parlamentit në Greqi, ndërsa së shpejti pritet që dritë jeshile t’i japin edhe Shqipëria,  Bullgaria dhe Sllovakia.

Alsat

Loading...

Shpërndaj me

Loading...