Qytetarët janë më meritorët për marrjen e ftesës për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO, thonë nga Lëvizja BESA. Zëdhënësi i kësaj partie, Orhan Murtezani thekson hapërimi euro-atlantik i Maqedonisë ishte edhe qëllimi se pse Besa u bë pjesë e Qeverisë. Murtezani thekson se partia e tyre do të luaj rol konstruktiv në përmbushjen e detyrave tjera si kusht për anëtarësim në NATO, siç është referendumi dhe ndryshimet kushtetuese.

Shpërndaj me