Nëse ndiheni shpesh të lodhur ose ndjeni mungesë energjie, mund të jetë koha që të shikoni dietën tuaj.

Mungesa e vitaminave dhe mineraleve të caktuara reflektojnë në trup dhe energji.

Jeta dinamike është një nga shkaqet e shumta të lodhjes, por shpesh shkaku qëndron në dietë.

Mungesa e vitaminës C ndikon në dobësimin e sistemit imunitar të trupit.

Vitamina C është antioksiduesi më i fuqishëm në trup që rrit punën e sistemit imunitar duke mbrojtur trupin nga radikalët e lirë. Përveç kësaj, ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut dhe e mban zemrën nga sëmundjet, nxit funksionin normal të eshtrave dhe funksionit normal psikologjik, mbron qelizat nga stresi oksidativ, redukton lodhjen dhe rrit thithjen e hekurit.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...