KONKURS:

Për nevojat e emisionit ekonomik dhe departamentit të lajmeve, ALSAT-M kërkon të angazhojë një gazetar me njohje të mjaftueshme nga kjo fushë. Angazhimi fillestar do të jetë të paktën 6 muaj me honorar. Të interesuarit mund të paraqitin CV-të e tyre në adresën e email-it [email protected]

Shpërndaj me