Судењето за насилствата пред општина Центар продолжува на 6 февруари, откако на денешното рочиште беа изведени материјални докази предложени од Специјалното јавно обвинителство.

Одбраната побара судот да не ги прифати доказите оти поголем дел од нив биле без архивски број и заверени.

Loading...

Shpërndaj me