Подводниот свет е подеднакво прекрасен и мистериозен.

За ова сведочат победничките фотографии од овогодинешниот конкурс за најдобра подводна фотографија кои го одземаат здивот.

На конкурсот учествувале 63 фотографи од различни земји од светот, а пријавени биле над 5000 фотографии.

Во продолжение погледнете дел од најдобрите.

 

Loading...

Shpërndaj meLoading...