Интересно е да се види како луѓето ја замислувале нашата сегашност пред повеќе од 100 години. Во прилог погледнете дел од илустрациите на артистите од 19 и 20 век на оваа тема.

Иако повеќето изгледаат смешно, некои идеи навистина станале реалност.

Shpërndaj me