HAPPY WEEK продажна акција во Нептун! Од 11-15-ти јуни, преку haPPy кредитот до 48 рати без
камата или со кредитните картички до 24 рати без камата – лојалните купувачи ќе можат да си ги
купат потребните производи по промотивни – haPPу цени.

Сега е вистинско време за шопинг! Акцијата е активна на сите продукти од сите категории.
Разгледајте ги одличните понуди за: машини за перење алишта, фрижидери, клима уреди,
телевизори, компјутери и таблети, па сè до мобилни телефони и мали апарати за домаќинство. Секој
купувач ќе може да најде нешто соодветно и поволно за себе и за својот дом.

Нептун како најголем малопродажен ланец за бела техника и електроника во нашата држава е веќе
препознатлив по овој концепт на продажба, каде им нуди на своите купувачи исклучителна можност
да набават продукти од целокупниот продажен асортиман по промотивни цени и можност да
плаќаат на рати без камата.

Малопродажната мрежа на Нептун, 20 години е присутна на македонскиот пазар и во моментов е
застапена со 26 продажни места во 21 град во Македонија, а вкупниот број на вработени брои над
400.

За ОНЛАЈН купување и да ги погледнете деталите од продажната акција „haPPy week” кликнете на
следниот линк: neptun.mk

Loading...

Shpërndaj me