Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, го потпиша Решението за распишување на предвремени избори за пратеници во Собранието на Република Северна Македонија. Изјава за медиумите по повод потпишувањето на Решението ќе даде утре (17 февруари 2020 година), во 10.00 часот, во Кабинетот на Претседателот.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...