Овој хотел во Јапонија е рај за љубителите на мачки.

Имено, хотелот на своите гости им нуди можност да изнајмат мачка и да ја земат во својата соба за време на престојот во угостителскиот објект

Оние кои ќе резервираат престој, имаат можност слободното време да го минуваат во кафетеријата каде има повеќе мачки кои уживаат да се галат.

Хотелот „Мојата мачка“ всушност им нуди на гостите можност да се чувствуваат како дома, пишува Mirror.

 

 

Loading...

Shpërndaj me