Министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска, пред почетокот на Самитот на НАТО во Брисел, изрази очекување дека Македонија ќе го поправи она што го пропушти во Букурешт во 2008 година и ќе добие покана за во НАТО.

 

 

Shpërndaj me