Шарлиз Терон за улогата во новиот филм „Тули“ се здебели 16 килограми, а неодамна се појави и трејлерот за оваа драма.

Таа во филмот игра мајка на две деца, која е бремена со третото, а на инсистирање на нејзиниот брат ја ангажира дадилката Тули, иако во почетокот е скептична за оваа одлука.

Актерката истакна дека и претходно се соочувала со улоги во кои требало да се здебели, но дека овие 16 килограми вишок навистина тешко и паднале.

Shpërndaj me