Во врска со информациите и фотографиите објавени во дел од медиумите на кои се гледа лица облечени во полициска униформа и навредлива содржина поврзана со одлуката на владата, а кои се во насока на спречување на ширење на вирусот COVID 19, министерот Наќе Чулев, преку својот фејсбук профил  информираше дека МВР ги презело сите неопходни дејствија со цел утврдување на фактичката состојба и санкционирање на наведените сторители.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...