Македонската фудбалска федерација ќе поведе дисциплинска постапка против тимот Скопје, поради инцидентите и однесувањето на неговите навивачи на натпреварот со Работнички од 27-то коло.

За време на играта некои навивачи влегоа на теренот, по што интервенираше полицијата, а по завршувањето на натпреварот, исто така, неколку неовластени лица беа на тревата. Инаку за Скопје, кој беше хит во пролетната сезона, ова беше првиот пораз оваа сезона.

Loading...

Shpërndaj me