Од денеска ФИФА почна со продажба на влезниците за СП Русија 2018. Во зависност од позицијата на стадионите каде ќе се одржуваа натпреварите цената ќе се движи од 88 до 917 евра. За руските навивачи обезбедени се посебни влезници, кои ќе чинат од 18 до 102 евра. СП во Русија ќе се игра на 12 стадиони во 11 градови.

Shpërndaj me